Talents for brands

De beste muziek voor jouw merk is authentiek en uniek

Naar het platform

Talents For Brands

Muziek voor commercials moet eigenzinnig en uniek zijn. Naast onze eigen componisten en producers hebben we daarom Talents For Brands opgericht. TFB is een platform met meer dan 150 artiesten componisten en performers die samen met ons werken aan de meest uiteenlopende commercials en campagnes.
 
Talents for Brands® (TFB) is opgericht vanuit een tweeledig idee. We merkten in de markt een behoefte aan nieuwe en authentieke muziek, die perfect past bij het verhaal dat merken willen vertellen. Daarnaast leverde de samenwerking tussen de verschillende audiospecialisten binnen SMP steeds nieuwe en verrassende muziek op. Talenten de kans geven om samen te werken aan nieuwe producties voor reclame-klanten werd daarom de basis voor het nieuwe platform Talents for Brands.

TFB is een online community van zowel onontdekte als gevestigde talenten en bestaat inmiddels uit meer dan 150 specialisten: componisten, songwriters, zangers en bands. TFB zorgt ervoor dat alleen de beste mensen uit een specifiek genre op het platform worden opgenomen.

TFB is een muziek community met eigen productie faciliteiten, daarom garanderen we maximale creativiteit binnen de meest uitdagende deadlines.

TFB werkt vanuit de overtuiging dat een merk niet alleen een eigen logo, kleur en lettertype heeft, maar ook een eigen muzikale identiteit. Merken brengen vandaag de dag geen eenzijdige boodschap meer, ze vertellen een verhaal vanuit het perspectief van de gebruiker, en muziek is daarbij van essentieel toegevoegde waarde.

TFB onderzoekt in nauw overleg met jou als klant wat de beste muzikale invulling is voor je verhaal, of dit nu een soundlogo is voor een (nieuw) merk, muziek voor een RTV commercial of muzikale ondersteuning voor een (online) videoproductie. Aan de hand van dit overleg bepalen we welke talenten we uitnodigen voor een pitch, zodat jij als klant een breed spectrum aan muzikale mogelijkheden krijgt voorgelegd. Jouw keuze kan vervolgens in (een van) onze 8 studio’s worden afgemaakt tot de exacte sound die je voor ogen hebt. De artiesten zijn daar uiteraard bij aanwezig en jij als reclame bureau of merk bent ook altijd van harte welkom. 

Naar het platform

Onze commercials

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvangt u graag onze nieuwsbrief? Schrijf u dan in!

Inschrijven